«در آغوش درخت» به اکران آنلاین رفت/ نمایش از ۳۰ اردیبهشت‌

فیلم سینمایی «در آغوش درخت» ساخته بابک خواجه ‌پاشا و نماینده رسمی ایران در اسکار ۲۰۲۵ از ۳۰ اردیبهشت‌ماه در فیلم‌نت اکران آنلاین می‌شود.

فیلم سینمایی «در آغوش درخت» به کارگردانی بابک خواجه‌ پاشا و تهیه‌کنندگی سجاد نصرالهی‌نسب و محمدرضا مصباح پس از اکران در سینماهای سراسر کشور، از سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت‌ماه ساعت ٢٠ در پلتفرم فیلم‌نت اکران آنلاین خود را آغاز می‌کند.

این فیلم نامزد ٨ سیمرغ و برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه و دیپلم افتخار بهترین کارگردانی اول از چهل‌ویکمین جشنواره فیلم فجر و برنده ۶ جایزه بین‌المللی، در تابستان ۱۴۰۳ در سینماهای سراسر کشور به نمایش درآمد و در میان ٣ فیلم پرفروش اجتماعی سال گذشته جای گرفت.

مارال بنی‌آدم، جواد قامتی، روح‌الله زمانی، اهورا لطفی و رایان لطفی بازیگران این فیلم را تشکیل می‌دهند.

«در آغوش درخت» محصول مشترک سازمان سینمایی سوره و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که با روایتی شاعرانه، آخرین تلاش‌های یک خانواده در آستانه فروپاشی را به تصویر می‌کشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *