جستجو در پايگاه داده براساس
بگرد
جستجوی پيشرفته | راهنما
مقررات جشنواره
يادداشت دبير جشنواره
بيانيه هيات داوران
اهداف جشنواره
موضوعات جشنواره
توضيحات
تمام رويدادها
 به تفکيک فيلم
 به تفکيک اصناف
 به تفکيک هنرمندان
 به تفکيک دفاتر توليد
 به تفکيک کلمات کليدی
آلبوم عكس
افتتاحيه
نشست هاى مطبوعاتى
اختتاميه
گوشه و كنار
روزشمار آلبوم عكس
هنرمندان
شرکت ها
فيلمها
هنرمندان
شرکت ها
کشورهای شرکت کننده
.:.    هيأت داوران     .:.
..رييس هيأت داوران
..داور
..دبير
هيأت انتخاب
جوايزاهداشده
بخشهاي جشنواره
موضوعات جوايز


 فيلم فجر- دوره سي و هفتم(۱۳۹۷)

 توضيحات : 
مشروح مراسم اختتاميه سي و هفتمين جشنواره فيلم فجر
برگزيدگان سي و هفتمين جشنواره فيلم فجر بعد از رقابت 10 روزه، همزمان با 22 بهمن ماه معرفي شدند.
به گزارش ستاد خبري سي و هفتمين جشنواره فيلم فجر، مراسم اختتاميه سي و هفتمين جشنواره فيلم فجر با حضور اهالي سينما، رسانه، مسئولان و مردم در مرکز همايش هاي برج ميلاد برگزار شد.
در اين مراسم که به دبيري ابراهيم داروغه زاده برگزار شد، عباس صالحي- وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و حسين انتظامي- رييس سازمان سينمايي، علي جنتي- وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي، محمود واعظي- رئيس دفتر رئيس جمهور حضور داشتند .
بعد از پخش سرود ملي و قرائت قرآن، کليپي با تصاوير مربوط به انقلاب در سالن همايش‌هاي برج ميلاد پخش شد تا به اين ترتيب مراسم اختتاميه سي و هفتمين جشنواره فيلم فجر به صورت رسمي آغاز شود.
جمشيد مشايخي، علي نصيريان، کريستف رضاعي، سيروس الوند، اشکان رهگذر، منوچهر شهسواري، محمدحسين قاسمي، غلامرضا موسوي، هومن بهمنش، احسان رسول‌اف، نيلوفر خوش‌خلق، بهنوش طباطبايي، مهدي زمين‌پرداز، گيتي معيني، الناز شاکردوست، هوتن شکيبا، فرشته طائرپور، سيروس الوند، پوران درخشند، ريما رامين فر، محمود کلاري... از جمله مهمانان حاضر در اين مراسم هستند.
محمدرضا شهيدي‌فرد مجري مراسم اختتاميه سي و هفتمين جشنواره فيلم فجر با اشاره به اينکه مراسم راس ساعت آغاز شد، به همه حاضران در سالن حضور در اين مراسم را خوشامد گفت.
حاضران در مراسم اختتاميه سي و هفتمين جشنواره فيلم فجر با شنيدن نام علي نصيريان و جمشيد مشايخي اين بازيگران باسابقه را تشويق کردند.
سيمرغ بهترين فيلم کوتاه به "بچه خور" رسيد
بعد از سخنان ابراهيم داروغه زاده دبير جشنواره فجر سي و هفتم، وله فيلم‌هاي بخش نگاه نو، فيلم‌هاي کوتاه، مستند و انيميشن پخش شد.
با پخش وله‌اي محمد آفريده، حبيب احمدزاده، آيدا پناهنده، سعيد سهيلي و مازيار ميري به عنوان داوران بخش نگاه نو معرفي شدند.
احمدزاده، پناهنده، ميري و آفريده براي اهداي جوايز بخش فيلم هاي کوتاه، مستند و فيلم‌هاي نگاه نو روي سن حضور يافتند.
سيمرغ بلورين بهترين فيلم کوتاه به "بچه‌خور" به کارگرداني محمد کارت اهدا شد.
محمد کارت در سخناني پس از دريافت جايزه اش با تشکر از داوران گفت: خيلي خوشحالم که اين جايزه را مي گيرم و از همه عوامل فيلم تشکر مي کنم. اميدوارم که هميشه حضور جدي فيلم کوتاه و مستند در جشنواره فيلم فجر استمرار داشته باشد.
سيمرغ بهترين فيلم سينماي مستند به "بهارستان؛ خانه ملت" رسيد
سيمرغ بلورين بهترين فيلم سينمايي مستند به فيلم "بهارستان؛ خانه ملت" به کارگرداني بابک بهداد اهدا شد.
بابک بهداد پس از دريافت سيمرغ بلورين بخش مستند گفت: از همه عوامل فيلم و هيات انتخاب و هيات داوري تشکر مي کنم. سينماي مستند امروز ما جسور و خلاق است که سينماي داستاني را تحت تاثير خودش قرار داده و در عرصه جهاني جايزه مي گيرند ولي متاسفانه مورد کم توجهي قرار مي گيرند. اميدوارم مشکلات سينماي ايران به زودي حل شود.
سيمرغ بلورين بهترين فيلم در بخش نگاه نو به فيلم "مسخره‌باز" به کارگرداني همايون غني‌زاده اهدا شد.
براي دريافت اين جايزه خيال محمد يک مهاجر افغانستاني به روي سن آمد و اين متن را خواند:
"اسم من خيال محمد است. نزد آقاي غني زاده کار مي کنم من يک مهاجر افغانستاني هستم. از ايشان خواستم اگر توانست امروز از مشکلات مهاجران افغانستاني بگويد و بگويد که زندگي درد دارد. ايشان از من خواست به جاي ايشان اينجا حاضر شوم و خودم از مشکلات مهاجران بگويم و بگويم زندگي درد دارد. در راه فکر کردم مگر مشکلات ما را همه نمي دانند؟ مشکلات تحصيلي، دانشجويي ،امتيازات حقوقي و اجتماعي اما خود مردم ايران مگر مشکلات کم دارند؟ براي همين ديگر نيکو نيافتم در اين شرايط گله کنم .امروز بايد فقط حرف هاي خوب بزنيم. مي خواهم از اين فرصت استفاده کنم و مردم ايران را سپاس گويم. امروز که آفتاب اميد در افغانستان دميدن گرفته ما مردم افغانستان به پاس سال هاي ميزباني شما برايتان آرزوي عبور از مشکلات و بحران ها مي کنيم. اميد که رنگ آرامش دوباره به کشور بازگردد."
سپس خيال محمد، نامه اي از همايون غني زاده کارگردان برگزيده نگاه نو خواند با اين متن: "نامه اي از همايون غني زاده که بايد موفق شده باشد نگاهي نو به جشنواره تزريق کرده باشد. من که اين نامه را مي خوانم حاکي از آن است که اين اتفاق رخ داده.
لذا با ابراز خرسندي از ايجاد فرصت حضور در جشنواره امسال اينجانب همايون غني زاده از پذيرفتن اين جايزه معذورم اميد که در دوره هاي ديگري کارگردان مقبول تري براي جشنواره باشيم."
سيمرغ بلورين بهترين فيلم از نگاه ملي به "23 نفر" رسيد
سيمرغ بلورين بهترين فيلم از نگاه ملي در اين بخش به "23 نفر" به تهيه کنندگي مجتبي فرآورده و کارگرداني مهدي جعفري اهدا شد.
در ادامه مراسم اختتاميه اين جشنواره بعد از پخش کليپي از فيلم "23 نفر" و چند ديالوگ ، از بازيگران آن تجليل شد.
شهيدي‌فرد با حضور روي سن به فيلم‌هاي اين دوره از جشنواره اشاره کرد که براساس وقايع تاريخي يا شخصيت‌هاي تاريخي ساخته شده‌اند، از جمله "23 نفر"، "شبي که ماه کامل شد" و "غلامرضا تختي".
شهيدي‌فرد در ادامه اسامي آزادگاني که فيلم "23 نفر" براساس زندگي آنان ساخته شده، خواند و از اين آزادگان دعوت کرد تا به همراه بازيگراني که نقش آنان را بازي کرده بودند، روي سن حاضر شوند.
همزمان با حضور آزادگان روي سن، حاضران در سالن آنان را ايستاده تشويق کردند.
سپس مجري برنامه از گوهر خيرانديش، حبيب احمدزاده، منوچهر شهسواري- مديرعامل خانه سينمابه نمايندگي از اهالي سينما دعوت کرد تا به روي سن بروند و از عوامل اين فيلم تقدير کنند.
در ادامه تقدير از آزادگان "23 نفر" علاوه بر گوهر خيرانديش، حبيب احمدزاده و منوچهر شاهسواري، شهيدي‌فرد از سيدعباس صالحي وزير فرهنگ و ارشاد و دکتر حسين انتظامي رئيس سازمان سينمايي و ابراهيم داروغه‌زاده درخواست کرد به جمع حاضران روي سن بپيوندند.
در ادامه اين بخش يک سيمرغ بلورين نمادين به نماينده 23 آزاده اهدا شد.
سيمرغ بلورين بهترين فيلم از نگاه ملي در اين بخش به "23 نفر" به تهيه کنندگي مجتبي فرآورده و کارگرداني مهدي جعفري اهدا شد.
مجتبي فرآورده در سخناني با تبريک چهلمين سال پيروزي انقلاب اسلامي در سخناني گفت: اجازه مي خواهم اين سيمرغ ارزنده را به کساني تقديم کنم که 8 سال و 3ماه و 17 روز اسارت را تحمل کردند، براي اينکه ما در آسايش زندگي کنيم.
پيام رييس جمهوري به جشنواره فيلم فجر
در ادامه اين مراسم عباس صالحي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به روي صحنه رفت و ضمن خوشامدگويي به حاضران در اختتاميه جشنواره فيلم فجر گفت: جشن ملي سينما و چهلمين سالگرد انقلاب اسلامي ايران را تبريک مي‌گويم.
او ادامه داد: در اين فرصت کوتاه پيام رئيس‌جمهور را براي شما قرائت مي‌کنم.
در بخشي هايي از متن پيام رئيس جمهوري کشورمان آمده است:
"بسم‌الله الرحمن الرحيم
هنر هفتم، زباني گويا براي انتقال مفاهيم و از کارآمدترين ابزارهاي توسعه فرهنگي است. صنعت سينما، زبان مشترک همه انسان‌ها و بلکه نسل‌ها، و يکي از قدرتمندترين وسايل ارتباطي جهان است. که در چهل‌سالگي انقلاب شکوهمند اسلامي، سينماي ايران به همت سينماگران و فعالان اين عرصه، به درخت ريشه‌دار و پرشاخ‌وبرگي تبديل شده که از اعتباري جهاني برخوردار است و ثمرات آن از مهم‌ترين نمادهاي بلوغ ملت ايران به شمار مي‌رود. اين سينماي نجيب و بالنده، در بُعد هنري تجلي‌گاه نبوغ جوانان ايراني، در بُعد پيام، ابزار انتقال عالي‌ترين مفاهيم انساني و در بُعد صنعتي، زمينه‌‌ساز تحولي فرهنگ‌پايه و جامعه‌محور بوده است. در روزهايي که بدخواهان ايران و ايراني، با تمام توان و همه ابزارهاي سخت و نرم خود در مقابل اين ملت صف‌آرايي کرده‌اند و بيش از همه، براي صدمه به "اميد" آنها کمر بسته‌اند، سينما در عين تعهد به بازنمايي دغدغه‌هاي مردم، مي‌تواند در اين مصاف سرنوشت‌ساز به همراهي ملت بيايد و با اميدآفريني هنرمندانه و هوشمندانه، محرم و مرهم مردم باشد و عبور از دشواري‌هاي فعلي را آسان‌تر کند. جشنواره فيلم فجر، نه تنها مهم‌ترين رويداد سينمايي کشور است، بلکه مي‌تواند فرصتي مغتنم براي انتقال پيام بلوغ، رشد و پويايي ايران اسلامي به جهانيان باشد. نيل به اين هدف البته مستلزم افزايش سهم ايران از صنعت جهاني سينماست و براي اين کار بايد چه از نظر نيروي انساني، چه از نظر فناوري و تجهيزات، و چه از نظر بسترهاي آفرينش هنري، هر روز گامي به پيش برداريم و با ديروزمان متفاوت باشيم. اينجانب ضمن گراميداشت شهداي هنرمند و ياد بزرگان شهير سينماي ايران، که امروز در ميان ما نيستند، و با قدرداني از همه دست اندرکاران اين رويداد شگرف فرهنگي، مقدم همه سينماگران را در اين جشنواره باشکوه پاس مي‌دارم و توفيق آنان را در خلق آثار فاخر و جذاب در راستاي خواست مردم، تحقق اهداف اصيل انقلاب و توسعه ايران عزيز، مسالت دارم.
حسن روحاني- رئيس‌جمهوري اسلامي ايران"
برگزيدگان بخش تبليغات
سيمرغ بلورين بخش بهترين عکس به حبيب مجيدي براي بمب يک عاشقانه تعلق گرفت.
طاها ذاکر براي فيلم کوپال سيمرغ بلورين بهترين پوستر را دريافت کرد.
سيمرغ بلورين بهترين آنونس در جشنواره فيلم فجر به روح الله موحدي براي گرگ بازي اهدا شد.
تقدير از خبرنگار آمريکايي مقيم ايران در جشنواره فجر
شهيدي‌فرد در ادامه مراسم از مرضيه هاشمي خبرنگار آمريکايي‌الاصل مقيم ايران که چندي پيش در آمريکا دستگير شده بود تقدير به عمل آورد.
بعد از نمايش کليپي از فيلم هاي بخش سوداي سيمرغ که با تشويق حضار همراه شد، اعضاي هيئت داوران در اين بخش روي سن رفتند.
شهيدي فرد از پوران درخشنده، ريما رامين فر، محمد احساني، محمدعلي باشه آهنگر، محمد بزرگ نيا، مهرزاد دانش و محمود کلاري دعوت کرد که روي سن بروند.
اعلام برندگان بخش هاي سوداي سيمرغ
سپس برندگان بخش هاي مختلف سوداي سيمرغ اعلام شد که در ادامه به ترتيب اعلام شده آمده است.
"ماجراي نيمروز: ردخون" سيمرغ جلوه هاي ويژه ميداني را گرفت
اهداي جايزه‌هاي فني با معرفي نامزدهاي بخش جلوه‌هاي ويژه ميداني آغاز شد.
براي معرفي سيمرغ بهترين جلوه‌هاي ويژه ميداني محمدعلي باشه‌آهنگر پشت تريبون آمد و ايمان کرميان براي فيلم سينمايي "ماجراي نيمروز: رد خون" را به عنوان برنده اين بخش معرفي کرد.
ايمان کرميان پس از دريافت سيمرغ با تشکر از دستيارانش گفت: از سيدمحمود رضوي و محمدحسين مهدويان و گروه تدارکات فيلم "ماجراي نيمروز: رد خون" و هيات داوران تشکر مي کنم.
محمود کلاري براي اهداي جايزه جلوه هاي ويژه بصري پشت تريبون قرار گرفت.
"مسخره باز" باز هم به سيمرغ رسيد
سيمرغ بلورين بهترين جلوه هاي ويژه بصري به جواد مطوري براي فيلم "مسخره باز" تعلق گرفت.
جواد مطوري پس از دريافت جايزه‌اش گفت: خيلي خوشحالم ک اين جايزه را دريافت مي کنم از هيات داوران تشکر مي‌کنم. همچنين از همايون غني زاده به خاطر اعتمادش تشکر مي کنم و اين جايزه را به همه بچه هاي گروهم تقديم مي‌کنم چون کار بصري يک کار تيمي است.
سيمرغ بهترين چهره پردازي و طراحي لباس به "شبي که ماه کامل شد" رسيد
در بخش ديگر اين مراسم، ريما رامين فر براي اهداي جايزه بهترين چهره پردازي پشت تريبون قرار گرفت.
سيمرغ بلورين بهترين چهره پردازي در اين بخش به ايمان اميدواري براي فيلم "شبي که ماه کامل شد" تعلق گرفت.
محمد بزرگ نيا براي اهداي سيمرغ بلورين بهترين طراحي لباس پشت تريبون قرار گرفت. محمدرضا شجاعي سيمرغ بلورين بهترين طراحي لباس را براي "ماجراي نيمروز: رد خون" دريافت کرد.
محمدرضا شجاعي پس از دريافت اين جايزه ضمن تشکر از هيات داوران گفت: از هر دو پروژه اي که در آن همکاري داشتم هم "ماجراي نيمروز؛رد خون" و هم "شبي که ماه کامل شد" تشکر مي کنم. از مجموعه عواملي که از ايده تا اجرا به من کمک کردند.
"غلامرضا تختي" سيمرغ بهترين طراحي لباس را گرفت
محمد بزرگ نيا همچنين سيمرغ بلورين بهترين طراحي صحنه را هم اهدا کرد. کيوان مقدم براي "غلامرضا تختي" سيمرغ بلورين بهترين طراحي صحنه را دريافت کرد.
سيمرغ بهترين صدابرداري در دستان ايرج شهزادي
محمد احساني براي اعطاي جايزه بهترين صدابرداري پشت تريبون قرار گرفت.
ايرج شهزادي براي متري شيش و نيم سيمرغ بلورين صدابرداري را دريافت کرد. ايرج شهزادي پس از دريافت اين سيمرغ ضمن تشکر از هيات داوران گفت: قبل از هر چيز به بقيه همکارانم در بخش صدا که نامزد بودند تبريک بگويم. از همکاران خودم در صحنه و بچه هاي استوديو تشکر کنم و همينطور از سعيد روستايي و آقاي ساداتيان و تيم درجه يک "متري شيش و نيم" و تيم "ناگهان درخت" و تيم "سرخپوست" تشکر کنم.
صداگذاري "ماجراي نيمروز: ردخون" شايسته سيمرغ شناخته شد
محمد احساني همچنين جايزه بهترين صداگذاري را هم اهدا کرد. سيمرغ بلورين بهترين صداگذاري به مهرشاد ملکوتي براي "ماجراي نيمروز: رد خون" اهدا شد.
مهرشاد ملکوتي پس از دريافت سيمرغ اين بخش گفت: از محمدحسين مهدويان تشکر مي کنم و همچنين از همه عوامل "ماجراي نيمروز؛ رد خون" ممنونم.
سيمرغ بلورين بهترين تدوين هم به پرواز درآمد
مهرزاد دانش براي اعطاي سيمرغ بلورين بهترين تدوين پشت تريبون قرار گرفت.
سيمرغ بلورين بهترين تدوين به بهرام دهقاني براي "متري شيش و نيم" اهدا شد. در غياب دهقاني سيدجمال ساداتيان تهيه کننده فيلم جايزه او را دريافت کرد.
"قصر شيرين" سيمرغ بهترين موسيقي را شکار کرد
پوران درخشنده براي اعطاي سيمرغ بلورين بهترين موسيقي پشت تريبون قرار گرفت.
سيمرغ بلورين بهترين موسيقي فيلم به امين هنرمند براي فيلم "قصر شيرين" اهدا شد.
"غلامرضا تختي" چندمين سيمرغ را هم دريافت کرد
محمود کلاري براي اعطاي سيمرغ بلورين بهترين فيلمبرداري پشت تريبون قرار گرفت. او با تبريک به همکاران فيلمبردار خود، اشاره کرد سطح فيلمبرداري در ايران جهاني شده و اعلام کرد بسيار مايل بوده که کانديداهاي بيشتري در اين بخش معرفي شود که در نهايت يک نامزد بيشتر معرفي شد.
سيمرغ بلورين بهترين فيلمبرداري به حميد خضوعي ابيانه براي فيلم غلامرضا تختي اهدا شد. خضوي ابيانه در سالن حضور نداشت و فرد ديگري به نمايندگي از او جايزه را گرفت.ريما رامين فر براي اعطاي سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش مکمل زن پشت تريبون قرار گرفت.
فرشته صدرعرفايي بهترين بازيگر نقش مکمل زن
سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش مکمل زن به فرشته صدرعرفايي براي فيلم "شبي که ماه کامل شد" اهدا شد.
فرشته صدرعرفايي پس از دريافت سيمرغ بهترين بازيگر نقش مکمل زن گفت: واقعا از هيات داوران و از خانم آبيار و ايمان اميدواري عزيز خيلي سپاسگزارم. از تيم خوب "شبي که ماه کامل شد" متشکرم و مي خواهم آرزو کنم که دنياي ما دنياي عشق در برابر تکفير و دوستي در برابر خشونت و صلح در برابر جنگ باشد تا دنياي بهتري داشته باشيم.
علي نصيريان بهترين بازيگر نقش مکمل مرد جشنواره فجر 37
محمدعلي باشه آهنگر براي اعطاي سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش مکمل مرد پشت تريبون قرار گرفت.
سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش مکمل مرد به علي نصيريان براي فيلم "مسخره باز" اهدا شد. حاضران در سالن، نصيريان را ايستاده تشويق کردند.
علي نصيريان پس از دريافت سيمرغ بهترين بازيگر نقش مکمل مرد، بيان کرد: من تا حالا سيمرغ نگرفته بودم. در اين چهل سال سيمرغ نداشتم. من مي پذيرم فقط حس خيلي قرصي داشتم که بيايم. براي اينکه مشکلاتي داشتم که اين روزها نمي توانستم خيلي روي پا باشم ولي دلم مي خواست بيايم و فقط اينجا از اين تريبون استفاده کنم و بگويم من آدم سعادتمندي بودم به دليل اينکه در اين سن اين امکان و فرصت را پيدا کردم که با نوه خودم کار کنم. همايون جاي نوه ام است. چرا خوشحالم؟ اين سناريو را که من خواندم خيلي برايم جذاب بود. اين شانس من بود که بتوانم در يک کار خلاقانه و نوآورانه و شکننده چارچوب هاي معمول من پيرمرد مسن شرکت داشته باشم.
نصيريان ادامه داد: من براي همايون غني زاده آتيه بسيار درخشاني مي بينم. از هيات داوران که من را بين اين همه استعداد جوان انتخاب کردند تشکر مي کنم. از جشنواره تشکر مي کنم و از تماشاگران اين فيلم هم تشکر مي کنم.
جمشيد مشايخي وقتي علي نصيريان جايزه اش را گرفت، به سمت او رفت و گفت: اولين تئاترم را با علي خان نصيريان کار کردم. من عاشقش هستم. ايشان قسمتي از وجودش را از دست داده. نمي خواستم تسليت بگويم اما امشب مجبورم. او همسر عزيزش را از دست داده است.
سيمرغ بلورين بهترين پويانمايي براي "آخرين داستان"
محمد احساني براي اعطاي سيمرغ بلورين بهترين پويانمايي پشت تريبون قرار گرفت.
سيمرغ بلورين بهترين پويانمايي به "آخرين داستان" به کارگرداني اشکان رهگذر اهدا شد.
"مسخره باز" سيمرغ بخش هنر و تجربه را گرفت
مهرزاد دانش براي اعطاي سيمرغ بلورين بهترين فيلم هنر و تجربه پشت تريبون قرار گرفت و جايزه اين بخش را اعلام کرد.
سيمرغ بلورين بهترين فيلم هنر و تجربه به "مسخره‌باز" به کارگرداني همايون غني‌زاده اهدا شد.
همايون غني زاده پس از دريافت جايزه بهترين فيلم هنر و تجربه گفت: خيلي خوشحالم که امشب در جمع شما هستم. آقاي نصيريان عزيز گفتند که بعد از 40 سال جايزه شان را گرفتند. به من در يک شب دو سيمرغ دادند. سيمرغ اول را نگرفتم چون جايزه اش را دوست نداشتم. معادلات جشنواره را هم پذيرفتم ولي سيمرغ نگاه نو را دوست نداشتم چون در پايان ديدم فيلم من موفق نشده نگاه نويي به جشنواره تزريق کند اما اين جايزه را دوست دارم و مي گيرم.
الناز شاکردوست و سيمرغ بهم رسيدند
پوران درخشنده براي اعطاي سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش اول زن پشت تريبون قرار گرفت. پوران درخشنده گفت: همه بازيگرهاي زني که در اين جشنواره بودند خوب بودند. اين انتخاب خيلي سخت بود. من به همه کانديداها تبريک مي گويم چون همه شان خوب بودند.
سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش اول زن به الناز شاکردوست براي "شبي که ماه کامل شد" اهدا شد.
الناز شاکردوست پس از دريافت سيمرغ بهترين بازيگر نقش اول زن گفت: هميشه خيال مي کردم اين مسير را تا اينجا مي دوم؛ نشد با دو بيايم اما بالاخره شد. خدايا شکرت. خيلي خوشحالم. واقعا الان که اينجا ايستادم فکر مي کنم تشويق هاي شما ارزش آن همه سختي را داشت.
الناز شاکردوست در ادامه گفت: از بانو نرگس آبيار تشکر مي کنم که در تاريک‌ترين بخش زندگيم آمد و کنارم ايستاد و فرصت زندگي در اين نقش را داد. خانم آبيار شما جدا از نبوغتان يک انسان واقعي هستد. نقش فائزه براي من يک مسئوليت بزرگ داشت. فائزه نماينده همه مادراني است که به جز خوشبختي بچه هايشان آرزوي ديگري ندارند.
او ادامه داد: امروز در جمع ما مادر نقشي که بازي کردم هم حضور دارند و من را دخترم خطاب کرد و به من گفت فائزه و اين بزرگترين جايزه بود. من با احترام به تک تک کانديداها خانم معتمدآريا که اسطوره من هستند، خانم ژاله صامتي، مهناز عزيزم که مي دانم چقدر سختي کشيده و بهنوش جان طباطبايي خسته نباشيد مي گويم. از هيات داوران تشکر مي کنم و ممنونم که فائزه را شايسته جايزه دانستيد و در آخر اميدوارم بتوانم امانتدار خوبي باشم.
سيمرغ بهترين بازيگر مرد در دست هوتن شکيبا
محمد بزرگ‌نيا براي اعطاي سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش اول مرد پشت تريبون قرار گرفت و جايزه اين بخش را اعلام کرد.
سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش اول مرد به هوتن شکيبا براي "شبي که ماه کامل شد" اهدا شد.
هوتن شکيبا پس از دريافت سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش اول مرد گفت: من خيلي خوشحالم که اين جايزه را گرفتم. يک خوشحالي خيلي بزرگ دارم براي اينکه خانواده‌ام بزرگ تر مي شود. اول خانواده خودم که در اين سال ها حامي من بودند. بعد خانواده بزرگ تئاتر که 16سال از آنها ياد گرفتم و خانواده "شبي که ماه کامل شد" که همه از جان براي اين فيلم سخت مايه گذاشتند و خانواده سينما که اجازه دادند عضوي از آنها باشم.
او ادامه داد: از هيات داوران ممنونم که اجازه داديد اسمم کنار نويد محمدزاده، امين حيايي، پيمان معادي و حامد بهداد باشد.
مراسم با حضور سيدعباس صالحي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، محمود واعظي رئيس دفتر رئيس جمهور، حسين انتظامي رئيس سازمان سينمايي، ابراهيم داروغه زاده دبير جشنواره فيلم فجر در کنار داوران روي سن ادامه يافت.
سيمرغ بلورين بهترين فيلمنامه به محسن قرايي و محمد داوودي براي فيلم سينمايي قصرشيرين اهدا شد.
محسن قرايي پس از دريافت جايزه اش ضمن تشکر از داوران گفت: مي خواستم از رضا ميرکريمي و حامد بهداد تشکر کنم که با اجراي درخشان‌شان فيلمنامه ما را ارتقا دادند.
محمد داوودي هم گفت: ممنونم از آقاي ميرکريمي و اهتمامشان. ممنون از قصر شيرين ماندگاري که براي سينماي ايران ساختيد. اگر فيلمنامه يک کار ديده مي شود زحمت همه عوامل است.
جايزه ويژه هيات داوران به نيما جاويدي رسيد
سيمرغ بلورين جايزه ويژه هيات داوران به نيما جاويدي به "سرخپوست" اهدا شد. در غياب نيما جاويدي نماينده او جايزه ويژه را دريافت کرد.
محمد بدرلويي مدير توليد فيلم "سرخپوست" که به جاي نيما جاويدي اين سيمرغ را دريافت مي کرد گفت: براي اقاي جاويدي مشکلي پيش آمد نتوانستند بيايند. از من خواستند از اين فرصت استفاده کنم از مردم تشکر کنم که با استقبال فوق العاده از سرخپوست به ما خيلي انرژي دادند.
نرگس آبيار بهترين کارگردان جشنواره 37
سيمرغ بلورين بهترين کارگرداني به نرگس آبيار براي "شبي که ماه کامل شد" اهدا شد.
نرگس آبيار پس از دريافت سيمرغ بلورين بهترين کارگرداني جشنواره سي‌وهفتم گفت: دلگيري اي که هميشه داشتم اين بود که در کشور خودم هيچوقت کانديداي بهترين کارگرداني نشدم. اين جايزه براي من خيلي بزرگ و مهم است ولي من را امشب خيلي خوشحال مي کند و شب اين گروه که زحمت کشيدند را مي سازد ولي مي دانم دوستاني که زحمت زيادي براي فيلمشان کشيدند ولي اين جايزه را نگرفتند ته دلشان ممکن است غمگين باشند و اين من را مي آزارد.
او ادامه داد: اين جايزه براي همه دوستان کارگردانم است. من هم مي خواهم از مادر شهاب و فائزه واقعي خانم اعظم محسن دوست تشکر کنم. و تشکر کنم از تيم مان؛ ما يک تيم عالي داشتيم. بچه هايي که شبانه روز وقت گذاشتند و شرايط سخت را دوام آوردند در 50درجه گرما سختي ها را تحمل کردند. حميد نجفي راد که خيلي براي تدوين وقت گذاشت. من به نمايندگي از همه عوامل اينجا حضور دارم.
سيمرغ بلورين بهترين فيلم به "شبي که ماه کامل شد" رسيد
سيمرغ بلورين بهترين فيلم به شبي که ماه کامل شد تعلق گرفت. محمدحسين قاسمي تهيه کننده اين فيلم جايزه را دريافت کرد.
محمدحسين قاسمي پس از دريافت جايزه بهترين فيلم براي "شبي که ماه کامل شد" گفت: تشکر مي کنم اول از خداي خودم؛ پدر و مادرم و مادر همسرم که اگر خدا به من نگاه مي کند به خاطر آنهاست. از هيات داوران و گروه خوبي که داشتيم و اصل و فرع اين جايزه را به خانم اعظم محسن دوست تقديم مي کنم.
منوچهر شاهسواري مديرعامل خانه سينما براي معرفي فيلم برگزيده بهترين فيلم از نگاه مردمي روي سن حضور يافت.
منوچهر شاهسواري بيان کرد: امشب را به همه سينماي ايران تبريک مي گويم. باور دارم که بقيه نهادهاي کشور بايد از سينما ياد بگيرند که چگونه مي شود و همدل و رفيق بود و معرفت به خرج داد. سينماي ايران و همه ما مرهم زخم هاي اين مملکت هستيم. ما زخم نمي زنيم. آن که زخم مي زند حتما روزي گرفتار عقوبت خود خواهد شد. در اين ايام همکاران من علي آشتياني پور و همکارانشان در امانتداري اين آرا سعي بسيار کردند. همين جا مي گويم همه صاحبان آثار اجازه دارند به شکل خصوصي آراي فيلم هايشان را دريافت کنند. امشب مي خواهيم فاصله اين 5فيلم را بگوييم و تماشاگران به عنوان يک جامعه آماري چه گفتند. او آراي پنج فيلم برتر را چنين اعلام کرد:
"ماجراي نيمروز: رد خون" به تهيه کنندگي محمود رضوي با 78.5 رده پنجم
"شبي که ماه کامل شد" به تهيه کنندگي محمد حسين قاسمي 79.75 رده چهارم
"غلامرضا تختي" به تهيه کنندگي سعيد ملکان 84.25 رده سوم
"سرخپوست" به تهيه کنندگي محيد مطلبي 86.25رده دوم
و جايزه تماشاگران به فيلم "متري شيش و نيم" به تهيه کنندگي سيدجمال ساداتيان با 88.25 در رده اول
سيمرغ بلورين بهترين فيلم از نگاه تماشاگران به سيدجمال ساداتيان براي "متري شيش و نيم" اهدا شد.
سيدجمال ساداتيان گفت: متري شيش و نيم خيلي فيلم پرزحمتي بود. 5ماه فيلمبرداري و 15 ماه پيش توليد و فيلمبرداري و ده هزار هنرور معتاد کارتن خواب داشت. اين فيلم نتيجه طرز تفکر کارگردان جوان سينما سعيد روستايي بود. سينما کارکرد زيادي دارد. يک بزرگي مي گفت زماني که زبان از بيان قاصر مي شود تصوير به خدمت مي آيد. چرا ما سينما را در استانداردي قرار داديم که اگر 2تريليون نقدينگي است گردش مالي سينما 200 ميليارد باشد؟
تهيه کننده متري شيش و نيم در ادامه گفت: سينما و حوزه هنر را جدي بگيريم. براي توسعه فضاهاي فرهنگي با سخاوت بيشتر کار کنيم. همانطور که براي توسعه توريسم و صنعت بودجه اختصاص داديم براي توسعه فضاهاي فرهنگي هم بودجه اختصاص بدهيم.
هومن بهمنش مدير فيلمبرداري متري شيش و نيم گفت: بزرگترين تجربه اين جشنواره اين بود که معمولا مدير فيلمبرداري و صدابراي مردم جذابيت ندارد ولي در اين جشنواره کامنت هاي بسياري از سوي مردم دريافت کردم و فکر کردم هيچوقت نبايد حرفه ام را عوض کنم. از همه ممنونم ما جايزه مان را از مردم و داوران گرفتيم.

    خانه |  درباره ما  |  تماس با ما  |  قوانین و مقررات  |  منابع |  جشنواره سينما |  خبر  
  كليه حقوق اين سايت براي sourehcinema.com محفوظ ميباشد
Copyright © 2003-2016 SourehCinema.com All rights reserved
توسعه دهندگان سايت  Email: info@sourehcinema.com